Kategorier
Event

Bästa gokarten i Stockholm

Letar ni efter en aktivitet till möhippan, svensexan eller kompisgänget kan ni sluta leta nu. Att köra gokart i Stockholm är en skojig aktivitet som passar de flesta som gillar att ha kul.

Det är kanske lite svårt att känna vinden i håret när man kör gokart eftersom hjälmen är viktig, men känslan finns där. När man sitter i de låga gokart-bilarna är det nästan som att sitta direkt på banan. Känslan av hur man blir ett med gokarten och alla kurvor tas i ett tight svep. Tankarna vandrar lätt iväg till att man egentligen är en världskänd Formel 1-förare.

Full fart framåt med gokart i Stockholm

Ska man köra gokart i Stockholm så är banan dryga 200 meter lång. Även om bilarna ser små ut så kan man få upp dem i en topphastighet på 80 kilometer i timmen. Den som känner sig osäker på att köra gokart, för att man kanske aldrig har gjort det tidigare, kan vara lugn.
Givetvis ingår det ett testvarv i körningen för att man ska få känna på både gokarten och banan. Även skyddskläder och hjälm finns att låna som passar de flesta. Självklart ska man ha en liten tävling med gänget!
Man kan ju göra det till en rolig happening med att man får gissa placeringar innan man kör. Vem vet, kanske den som man tror är en medioker förare blir bäst? Naturligtvis gäller samma krav på gokartbanan som i riktiga trafiken – att vara nykter är a och o om man vill köra gokart.