Om bloggen

Vi som ligger bakom den här sidan har arbetat hela våra liv med catering, mer att arrangera olika fester och med att skapa stora events. Vi har kunskap och erfarenhet som är svårslagen. Den här sidan ska fungera som en brunn att ösa ur.

Du kanske planerar ett bröllop? Du kanske ska ordna en födelsedagsfest? Det kanske ligger på ditt bord att ordna företagets kickoff? Oavsett vilket så kommer du att hitta värdefulla tips, goda råd och inspirerande tankar och idéer här: vi ska ge dig det du behöver för att lyckas.

Här kommer du att hitta olika recept på god mat. Vi kommer att hjälpa dig att välja rätt företag för catering och vi kommer att presentera tips om både dryck och underhållning. Målet är att skriva lättsamt, enkelt – men ändå konkret. Vi vill att du ska känna dig stolt över den fest du anordnat – och inte ångra någonting.

Vi älskar allt som sätter guldkant på livet. Vad vore livet utan fester, utan god mat och dryck och utan umgänge med de personer vi älskar? Vad vore livet utan möjligheter att stifta nya, intressanta gemenskaper? Genom fester skapas möten och det är det, enligt oss, som livet handlar om. Välkommen!