Kategorier
Catering

Libanesisk catering ger ett fräscht alternativ i Stockholm

I Stockholm kan du beställa libanesisk catering som ger dig och dina gäster exotiska rätter där de vegetariska också finns som ett naturligt alternativ.

Smörgåstårta eller pizza är några av de vanligaste alternativen när det ska bjudas på fest. Båda alternativen erbjuder gästerna möjligheten att ta för sig så mycket de vill. Men en libanesisk måltid höjer ribban. Det är inte bara smakerna utan också färger och dofter som gör att det känns exotiskt.

Libanesisk mat lagas med omsorg och med färsk frukt och grönsaker av hög kvalitet. Nötter, färskost och yoghurt blandas med färska kryddor som bladpersilja, koriander och mynta. Traditionellt sett inleds en libanesisk måltid alltid med det som kallas meze – smårätter. Rätterna kan serveras varma, ljumma eller kalla.

Autentisk libanesisk catering mättar både öga och mun

Den libanesiska maten är inte så stark men den är smakrik. En raffinerad blandning av kryddor gör att maten blir en upptäcktsresa. Som uppföljning till den inledande mezen brukar det serveras ytterligare tre rätter som tillsammans bildar en helhet. Det finns många anledningar till att välja populär libanesisk catering i Stockholm.

När du beställer autentisk libanesisk catering kan du få smaka på hummus gjord av kikärtor, moutabel som är en aubergineröra med sesampasta eller tabbouli som är en blandning av finhackad persilja med tomat och lök. För vegetarianen är spenatpirogerna en delikatess men det finns exempelvis också friterade bulgurkroketter med nötfärs och lök. Du kan själv välja om du vill beställa en hel meny eller ta de rätter du tycker bäst om.