Kategorier
Event

Hyra partytält för bröllop i Stockholm

Sommarbröllop, solsken och långbord på gräsmattan är något som många drömmer om. Men det är aldrig fel att hyra ett partytält i Stockholm för säkerhets skull.

Bröllopet var en överraskning då endast brudens mor och far visste att det skulle ske. De pyntade med förevändningen att dottern fyllde trettio år och det skulle bli en stor fest. Många engagerades i det organiserande som krävdes utan att ha en aning om att de pyntade för bröllop. Det var smart, så planerat och skulle ta alla fullständigt på sängen.

Den stora festen var en bra anledning till att hyra partytält utan att någon blev fundersam. Alla visste ju att vädret var oberäkneligt och ingen ville att festen skulle bli förstörda på grund av regn. Det var full fart i planeringen. Det skulle bakas, beställas mat, dekoreras och i sista stund skulle blommor och björkar hämtas in för sommardekorationer.

Smidigt att hyra partytält

Anna hade tidigt kontaktat flera företag som hyrde ut partytält i Stockholm. Hon ville inte att det skulle vara för långt att frakta tältet. Hon förhörde sig om storlekar på tält, hur mycket de kostade och om partytältet kördes ut och sattes upp samt plockades ner efter festen. Lyckligtvis hittade hon ett företag i Stockholm som kunde hjälpa henne med allt.

Hjälpen var en nödvändighet då det inte fanns tid för henne att ta hand mer än det hon redan gjorde. Dessutom skulle det ha blivit katastrof då hon inte hade någon som helst erfarenhet av detta. Företaget skulle även sätta upp belysning, perfekt för att få den ultimata känslan på hennes dotters stora dag.

Partytält hyrt och uppsatt

Dagen före festen kom företaget från Stockholm som de hyrt partytält av. De var otroligt effektiva och tältet sattes upp innan Anna hade hunnit ta ut den äppelpaj ur ugnen som hon skulle bjuda dem på. Som tur var skulle även belysningen upp. Lyckligtvis var det sensommar och mörkret kom tidigare vilket gjorde belysningen spektakulär.

Gästerna hade fått varsin välkomstdrink som de avslutade. Så plötsligt började bröllopsmarschen spelas och alla stannade upp och tittade mot tältöppningen. Där stod de, brudparet, och utstrålade tydlig lycka samtidigt som de sakta gick fram mot den vigselförrättare som de nu såg i tältets andra ände. När chocken lagt sig kom tårarna. Detta var verkligen en glädjens dag. Om du går i tankar att hyra ett partytält, kolla in hyrapartytältstockholm.se.